Over ons

DE STOFFEERDERS

U heeft uw keuze gemaakt. We hebben samen alle mogelijkheden besproken en u bent eruit. De stof is bepaald, de maten zijn opgenomen en vastgelegd en de materialen worden op maat aangeleverd. De kleur, het dessin en het merk staan vast. Maar nu?

Ons vaste team van stoffeerders helpt u met de realisatie van uw project. We bevestigen zonweringen en gordijnen en leggen tapijt, PVC-vloeren, laminaat en linoleum graag voor u. We kennen de materialen als ons broekzak, hebben het juiste gereedschap en de kennis in huis en we zorgen ervoor dat het er fantastisch uitziet. Geen zorgen over of het wel goed komt, dat komt het altijd.

 

Stoffen zijn allesbehalve stoffig

Eigenaresse Miranda heeft de winkel vanaf haar jeugd meegemaakt. Vanaf haar achttiende werkte ze mee in de zaak en sinds 2014 heeft zij Rido overgenomen van haar vader. Ze rondde haar studie als woningstoffeerder af, werd styliste, volgde ontelbare productcursussen en leerde het vak in de praktijk. Het greep haar en liet niet meer los.

Het pand werd in 1993 al overgenomen van de vorige eigenaar. Een bezoek aan Rido is een gewoonte geworden voor velen. Het voelt warm en gezellig. Vaste klanten komen even langs met de auto of op de fiets voor advies, vervangende onderdelen of kleine reparaties in het naaiatelier. De koffie staat altijd klaar en regelmatig hoor je een lachsalvo door de zaak. Bij Rido staan mens en wens centraal.

Miranda en haar moeder Aafke staan nooit stil. Er is altijd wat te doen.

New Project (2)