EEN KARPET PAST IEDEREEN

U hebt het gevoel dat er nog iets ontbreekt in uw interieur? Karpetten of vloerkleden zorgen in veel gevallen voor de verbinding van de losse componenten in de kamer. Ze worden gebruikt om een bepaald gedeelte van een ruimte te markeren of een eigen stijl mee te geven. Uiteraard zorgen ze ook voor extra comfort. Zo zie je ze vaak op stenen vloeren in de hal of woonkamer, in het zitgedeelte van de huiskamer of voor de openhaard.

De keuze is enorm, net als de kwaliteitsverschillen en de specifieke eigenschappen. De dikte van de stof en de materiaalkeuze zijn bepalend. Kiest u voor hoogpolig bijvoorbeeld, dan kiest u voor warmte en luxe. Het nadeel: reiniging is lastig. Bent u op zoek naar een karpet voor de keukenvloer? Dan kiest u voor een kunststofvezel. Deze neemt geen water op en is juist eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Spelen met de seizoenen
De laatste jaren zien we een revival van oude hits. Zo waren de Perzische en retro tapijten opeens weer in. In de winter gaan we weer meer naar de aardkleuren en zijn de Scandinavische parketten meer in trek. Dikke, hoogpolige kleden met grove twijn en twist ten opzichte van de kleurrijke dunnere exemplaren in de lente en de zomerperiode. Zo kunt u ook in de kamers spelen met de sfeer van het moment.

Voordelen van Rido

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Uitgebreid assortiment op voorraad
  • Merkendealer voor topmerken en middensegment
  • Atelier voor maatwerk aan huis
  • Een vast team van vloerenleggers
  • Gegarandeerd scherpe prijzen

Een parket op maat
Bent u op zoek naar dat ene karpet met precies die accenten om het geheel de juiste uitstraling te geven? Komt u dan gewoon eens langs. Vertel wat u zoekt en wij vinden vast een karpet dat exact past. We hebben karpetten in alle mogelijke kleuren, afmetingen, designs, vormen en materiaal. Ook maken wij karpetten in elke gewenste maat.