KIJK EENS OF HET KLIKT MET LAMINAAT

Laminaatvloeren bieden gemak en sfeer tegen een betaalbare prijs. Toen laminaat in de jaren 70 werd geïntroduceerd was het voornamelijk een goedkoop alternatief voor een echte houten parketvloer. Inmiddels zijn er met laminaat veel meer mogelijkheden en is het met het klik-systeem eenvoudig te leggen, goed waterafstotend en veel duurzamer dan voorheen. De kleurkeuze en het aantal motieven is eindeloos en daarmee is er voor elke ruimte een mooie invulling te realiseren.

Over het laminaat
Laminaat bestaat uit vier of meer lagen die zijn verlijmd. De bovenste transparante laag zorgt voor de bescherming tegen vocht en verkleuring. In de bovenste laag wordt regelmatig een structuur, passend bij het motief toegevoegd. Daaronder vindt u die laag met de afbeelding van het dessin, decor of de specifieke kleur. Deze zorgt voor de specifieke sfeer die u zoekt. De houten HDF laag zorgt voor de stevigheid en de onderlaag weer voor de bescherming tegen optrekkend vocht

Voordelen van Rido

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Uitgebreid assortiment op voorraad
  • Merkendealer voor topmerken en middensegment
  • Atelier voor maatwerk aan huis
  • Een vast team van vloerenleggers
  • Gegarandeerd scherpe prijzen

Wij ontvangen u graag in onze showroom vol voorbeelden van vloeren. Ons assortiment bestaat uit onder andere merken als Balterio, Berry Alloc en Swiss Krono. We adviseren u niet alleen over het dessin en het verschil in kwaliteit, maar helpen u ook met het vervolg. Weet u bijvoorbeeld al welke ondervloer noodzakelijk is in uw woning, welke plinten u wilt plaatsen en welke reinigingsmiddelen u moet gebruiken? We nemen die zorg graag uit handen en leggen de vloer professioneel bij u thuis.