SFEERVOL VANAF DE VLOER MET PVC

PVC-vloeren zijn immens populair en dat is niet helemaal voor niets. Deze sfeervolle, vlakke vloerbedekking kan worden toegepast in ieder interieur en geeft een prachtig wijds effect. Het beeld past in de strakke, minimalistische trend, maar kan juist ook voor warmte zorgen in combinatie met de juiste meubels en kleuren. Ook PVC is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met een PVC-vloer kiest u voor een comfortabel en hoogwaardig product.

De waarde van een PVC-vloer
De kunststof PVC-vloer is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en ook in een grote diversiteit aan hout- en steenstructuren. De keuze is dus ruim en de kwaliteit hoog. PVC is zeer slijtvast, vloer toch prettig zacht aan en is daarnaast ook nog eens geluiddempend. De beleving IS dus heel anders dan bij laminaat, parket of een stenen vloer. En ook al is PVC niet een goedkope oplossing, het duurzame karakter, de slijtvastheid, waterbestendigheid en het comfort zijn veel waard.

Voordelen van Rido

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Uitgebreid assortiment op voorraad
  • Merkendealer voor topmerken en middensegment
  • Atelier voor maatwerk aan huis
  • Een vast team van vloerenleggers
  • Gegarandeerd scherpe prijzen

We adviseren u graag over de juiste PVC-vloer, en of deze verlijmd of zwevend moet worden gelegd. Of u nu kiest voor Mflor, Greenfloor, Gelasta, Montinque, Bodiax, Hamat, vielox, Balterio of COREtec, onze ervaren stoffeerders zorgen voor een strakke vloer en een mooi eindresultaat.