SPIEK GERUST EVEN TUSSEN ONZE GORDIJNEN DOOR

Gordijnstoffen zijn er in allerlei soorten. Gordijnen zorgen niet alleen voor een mooie decoratie, ze worden ook gebruikt om meer privacy te creƫren of juist om de boel helemaal open te gooien. Misschien wilt u wel naar buiten kunnen kijken, maar zit u niet te wachten op inkijk. Een gordijn doet veel voor de ruimte. We helpen graag met de keuze van materiaal, de kleur, het ophangsysteem en de maatvoering.

Naast de decoratieve en anti-inkijk werking worden gordijnen gebruikt voor hun geluiddempende en isolerende eigenschappen. Goede gordijnen houden de warmte binnenshuis of juist buiten de deur.

Modern, klassiek en alles ertussenin
Binnen onze collectie is er voor ieder wat wils. Trendy, klassiek, tijdloos, fris en modern en ga zo maar door. Kleuren en mogelijkheden zijn oneindig, of u nu gaat voor unikleuren, designs, transparant, verduisterende stoffen of voor gladde of juist grove structuren. Van woonkamer en keuken tot slaapkamer en serre. Wij bieden voor alle vertrekken een gordijnoplossing.

Voordelen van Rido

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Uitgebreid assortiment op voorraad
  • Merkendealer voor topmerken en middensegment
  • Naaiatelier aan huis
  • Een team van vaste stoffeerders
  • Gegarandeerd scherpe prijzen

Spiekt u gerust eens door onze ramen of beter nog, kom gewoon gezellig binnen en bekijk de uitgebreide collectie gordijnen van merken zoals Gerster, Top point, Holland Haag (Cachet, Cosi, Catch), Vadain en Vadain Else , A house of Hapiness, Headlam (Lifestyle en Mart Visser).